Mijn favorieten

Over ons

Persoonlijk
Onze enthousiaste en persoonlijke aanpak maakt ons uniek. Wij luisteren naar wat u als klant wilt. Het verkopen van een huis is een grote stap. Daarom is het fijn om te weten dat u op onze persoonlijke aandacht en deskundigheid kunt rekenen. In ons team wordt jarenlange ervaring gecombineerd met jong enthousiasme. Ons kantoor is gesitueerd in de binnenstad van Hoogeveen, en ons team bestaat uit 6 ervaren, enthousiaste makelaars en 2 binnendienst medewerkers. Dit team staat als een huis en haalt voor u als klant alles uit de kast. 

Kennis
Al sinds 2005 zijn wij actief op de huizenmarkt in Hoogeveen en omstreken. Dit zult u merken in het prijsbepalen van uw woning of de woning die u aan wilt kopen. Wij weten waarom een huis tien meter verderop in prijs verschilt, wanneer de verkopend makelaar iets achterhoudt en wanneer de zon daadwerkelijk naar binnen schijnt. Onze makelaars zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op de woningmarkt, en dat merkt u. Tevens zijn wij gecertificeerd makelaar/taxateur. 

Jouw accountMet een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring