Mijn favorieten

Verkoopbemiddeling

De eerste stap is gezet: U heeft besloten uw woning te verkopen. Maar wat nu? Wat is mijn woning waard, wat is de beste manier van adverteren en hoe presenteer ik mijn woning het voordeligst? Er komt veel op u af bij het verkopen van een woning. Laat ons u daarom helpen.

Transparant verkoopplan
Wij zijn sinds 2005 gevestigd in Hoogeveen, en inmiddels veel ervaring met de markt, de prijzen, het aanbod en het economisch klimaat van Hoogeveen en omstreken. Met deze kennis bepalen wij een verkoopplan voor uw woning. Wat is bijvoorbeeld een reële vraagprijs en de te verwachten verkoopopbrengst? Daarnaast werken we aan een verkoopstrategie die het verkooptraject van begin tot eind inzichtelijk maakt. Dan weet u precies welke middelen wij inzetten om uw woning goed in de markt te zetten. Gewoon transparant en eerlijk!  

Snelle verkoop
Iedere - bij ons aangesloten - makelaar is zelfstandig ondernemer. Dit houdt in dat ook de makelaar zelf belang heeft bij een snelle en succesvolle verkoop. Hij zit op dezelfde golflengte als u. Dat is wel zo prettig als u snel wilt handelen.

Buiten kantooruren
Wij snappen dat u een drukke baan hebt, een gezinsleven en andere verplichtingen die u niet altijd de mogelijkheid geven om het verkoopgesprek tussen 9:00 en 17:00 te plannen. Geen probleem! Wij zijn flexibel en zijn ook diverse avonden en op zaterdag beschikbaar. 

Openingstijden :
Maandag tot en met vrijdag van 8.30 – 17.00 uur
Maandag tot en met zaterdag van 8.00 – 20.00 uur telefonisch te bereiken
 
Garantie
Huys Makelaars is aangesloten bij de Vereniging Bemiddeling Onroerend goed (VBO). Dit geeft u de garantie dat u te maken heeft met een betrouwbaar, deskundig en gediplomeerd makelaarskantoor.

Wilt u één van onze makelaars inschakelen om uw woning te verkopen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en een gratis waardebepaling van uw woning.

Jouw accountMet een eigen account kunt u panden volgen, opslaan als favoriet, uw zoekprofiel opslaan en uw eigen notities bij een huis maken.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring