Mijn favorieten

Verhuurbemiddeling

U hebt een woning (gekocht) en wilt deze gaan verhuren. Hiervoor wilt u natuurlijk de ideale huurder vinden. Wij helpen u hier graag bij. Door ons grote netwerk en onze social-mediaplatformen bereiken wij veel mensen. Grote kans dat wij uw woning binnen mum van tijd hebben verhuurd. 

Huurwoning zoeken
Zoekt u een geschikte en betaalbare huurwoning en wilt u een keuze maken uit een gevarieerd aanbod? Bekijk dan hier het actuele huuraanbod.

Om in aanmerking te komen als potentiële huurder zijn onderstaande documenten gewenst voor een correcte dossieropbouw: 
 • Kopie identiteitsbewijs
 • Tenminste drie recente salarisstroken
 • Recent ondertekende werkgeversverklaring
 • Bankafschriften met hierop zichtbaar de bijschrijvingen van het salaris conform de aangeleverde salarisstroken
 • Bankafschriften met hierop zichtbaar de huurbetaling afschrijvingen van de laatste drie maandhuren (indien hiervoor een huurwoning is bewoond).
Wanneer u geen geschikt object in het actuele aanbod vindt? Schrijft u zich dan online in voor bemiddeling of kom langs bij ons kantoor aan de Schutstraat 87 in Hoogeveen. Wij zullen u dan telefonisch of per e-mail op de hoogte houden van nieuw binnengekomen huurobjecten die passen binnen uw wensen.

Huurwoning aanbieden
Het verhuren van woningen is een complexe zaak waarbij uitgebreide kennis van zaken onmisbaar is. Als verhuurder moet u ook goed op letten wie u als huurder in uw woonobject laat wonen, daarom scannen wij de potentiële huurder door middel van de huurcheck. Via Huys makelaars kunt u uw woonobject zorgeloos verhuren. Wij bieden 3 paketten aan, namelijk: 
 • Pakket 1: Verhuur
  Dit pakket bestaat uit het opnemen van de woonruimte, presenteren van de woonruimte op websites, uitvoeren VBO huurcheck, onderhandelen met huurder, opmaken en vastleggen huurovereenkomst.
 • Pakket 2: Verhuur en Administratief- en financieel beheer
  Dit pakket bestaat uit pakket 1 en het incasseren van de huurpenningen.Wij dragen risico tot 2 maand huur bij het niet betalen van de huur door huurder.
 • Pakket 3: Verhuur, Administratief- en financieel beheer en technisch beheerDit pakket bestaat uit pakket 2 en het behandelen van meldingen van huurder (24/7), het doorgeven van storingen aan de desbetreffende instantie, het uit laten voeren van onderhoudswerkzaamheden. Hierover wordt vooraf een afspraak gemaakt.
Huurwoning tijdelijk verhuren
Heeft u uw woning bij ons in de verkoop en wilt u uw woning tijdelijk verhuren? Dat is mogelijk onder de leegstandswet. Voor verhuur op basis van de leegstandswet geldt niet de uitgebreide huurbescherming die bij normale verhuur geldt. Aan het einde van het huurcontract moet huurder de woning verlaten en kan lege oplevering van de woning in geval van verkoop dus gegarandeerd worden.

Word ook een tevreden klant en gun ons de uitdaging om voor uw te bemiddelen bij de verhuur van uw woonruimte!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor: 0528-229050.

Jouw accountMet een eigen account kun je panden volgen, opslaan als favoriet, je zoekprofiel opslaan en jouw eigen notities bij een huis maken.

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring