Wij bemiddelen bij de aankoop en verkoop van woningen, bedrijfs onroerend goed, agrarisch onroerend goed en recreatief onroerend goed (zowel binnen als buiten Nederland). Ook voor een taxatie kunt u bij ons uitstekend terecht. Maar waarom u ons moet inschakelen, in plaats van de makelaar die zegt hetzelfde te doen, heeft alles te maken met onze aanpak.


Uw belangen, onze zorg
Wat ons namelijk kenmerkt is het persoonlijk contact en de betrokkenheid die wij voelen met al onze klanten. Of u nu koper of verkoper bent, wij vinden het belangrijk dat u het gevoel hebt dat wij er voor u zijn en er alles aan doen om úw belangen te behartigen. Uiteraard mag u een professionele aanpak verwachten van iedere, bij ons kantoor aangesloten, makelaar.


"Een ander opvallend feit is dat een Huys-makelaar, mede door het opstellen van een uitgekiend verkoopplan, gemiddeld sneller en tegen een hogere prijs verkoopt dan andere makelaars."
 Over VBO
De VBO-makelaar (Vereniging Bemiddeling Onroerend goed) neemt u zoveel mogelijk zorgen uit handen. Of het nu gaat om het vinden van een geschikte woning, de onderhandelingen met de verkoper of de financiering van uw droomhuis. De VBO-makelaar staat u met raad en daad bij. De VBO-makelaars zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Om de kwaliteit van de dienstverlening te waarborgen is de VBO-makelaar gehouden aan de gedragscode. Op het handelen wordt toegezien door een onafhankelijk tuchtcollege.


Uit onderzoek van de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis is gebleken dat de VBO-makelaar de beste dienstverlening biedt voor de redelijkste prijs. Flexibiliteit, vakbekwaamheid, inzet, kwaliteit en betrouwbaarheid zijn de kenmerken van de VBO-makelaar.


Kortom, bent u op zoek naar een makelaar die de beste diensten levert? De VBO-makelaar, díe weet waar u zich thuis voelt.