Emigratiebegeleiding

Bent u boer of tuinder en reikt uw blik verder dan de Nederlandse grens? Vanuit Huys Makelaars werkt Jogchum van der Pal samen met Agro E&I (voorheen F.A.P.S) om eventuele emigratie in goede banen te leiden en te begeleiden bij investeringsprojecten. Agro E&I is een professionele organisatie op het gebied van emigratiebegeleiding. Deze organisatie bestaat uit een team van landbouwkundigen met veel ervaring en kennis over diverse landen. Beoogd wordt een betrouwbare partner te zijn voor agrariërs die willen (s)emigreren.

Landenaanbod
Wij hebben onder andere aanbod in de volgende landen: Amerika, Brazilië, Canada, Oost- en West-Duitsland, Roemenië en Noorwegen. Indien u interesse heeft om te emigreren naar een van deze landen, neemt u dan contact op met ons kantoor. U kunt een opgaveformulier aanvragen voor één van de voorlichtingsavonden die regelmatig het gehele jaar door, op diverse locaties in Nederland worden gehouden.


Naam:

Jogchum van der Pal

Functie:

makelaar onroerend goed

Specialisme:

deskundig in de agrarische sector

Vanuit Huys Makelaars werk ik samen met Agro E&I, een professionele organisatie op het gebied van emigratiebegeleiding. Deze organisatie bestaat uit een team van landbouwkundigen met veel ervaring en kennis over diverse landen. Beoogd wordt een betrouwbare partner te zijn voor agrariërs die willen (s)emigreren. Wij hebben aanbod in de volgende landen: Amerika, Brazilië, Canada, Frankrijk, Oost- en West-Duitsland, Roemenië en Slowakije.

Indien u interesse heeft in een van deze landen, kunt u contact opnemen met Huys Makelaars Hoogeveen en Zuidwolde. U kunt hier ook een opgaveformulier aanvragen voor een van de voorlichtingsavonden die regelmatig het gehele jaar door, op diverse locaties in Nederland worden gehouden.Agro E&I weet waar het over gaat
Agro E&I heeft een groep ervaren landbouwdeskundigen met ieder een eigen achtergrond, die zich inzet om emigratieplannen van agrariërs te realiseren. Agro E&I biedt mogelijkheden en helpt u een nieuwe toekomst in de landbouw te vinden. Zowel voor startende als bestaande agrariërs zijn er tal van mogelijkheden. Voor meer informatie over Agro E&I klikt u hier.