Beschrijving

*** OPEN HUIS: zaterdag 1 juli van 11.00 tot 13.00 uur ***

Direct aan het Nationaal park “het Drents Friesche Wold” gelegen, startpunt voor prachtige ruiterroutes, fiets en wandeltochten vindt u deze woonboerderij met veel ruimte en vele mogelijkheden. Naast het hoofdgebouw is er namelijk nog een, weliswaar eenvoudige, maar volledige woonruimte aanwezig. Dubbele bewoning mogelijk. In deze toeristisch omgeving kunt u ook bijvoorbeeld denken aan een Bed and Breakfast, appartement verhuur, cursuslocatie of ruimte voor inwonende ouders. Er zijn verschillende bijgebouwen aanwezig, waarvan 1 met paardenstallen. Het geheel is gelegen op een perceel van 7244 m2 en ligt aan een doodlopende weg met schitterend vrij uitzicht over bos en landerijen. Het zandpad begint voor de deur en binnen een minuut zit je in het bos. 
Geeuwenbrug behoort tot de gemeente Westerveld. Het is gelegen langs de provinciale weg N371, die van Meppel naar Assen loopt, alle voorzieningen vindt u in het nabijgelegen Diever. 

Omschrijving 
Woning 1 : entree met toilet, hal met kelder, lichte woonkamer met houtkachel en open keuken met inbouwapparatuur zoals vaatwasser, koelkast en 8 pits gasfornuis met ingebouwde ovens, openslaande tuindeuren met toegang tot de tuin. 

Woning 2: hal, eenvoudige badkamer met bad en douche, woonkamer met keukenblok en openslaande deuren, 2 slaapkamers, gang met toilet en eigen voordeur. 

Eerste verdieping 
Woning 1: : 2 slaapkamers met inbouwkasten, Cv berging en badkamer met bad, douche, wastafel en toilet. 

Woning 2: overloop, 2 grote moderne slaapkamers gerealiseerd in 2007. ( Deze zijn ook goed voor woning 1 te gebruiken.) 

Bijzonderheden 
houten schuur ca 4 x 11 m2 
schuur met 2 stallen en open inloop ( 36 m2) en daaraan vast een schuur ( 48 m2). Het asbest is al grotendeels verwijderd . 
Er staat een zeecontainer op het terrein voor bijv de mest. 
De paarden buitenbak kan weer eenvoudig gerealiseerd worden. 
Woonhuis 1 is gerenoveerd en grotendeels geïsoleerd en dubbele beglazing. Heeft een CV ketel uit 2002 die in 2012 gereviseerd is. 
Woonhuis 2 heeft een nieuw dak met geïsoleerde dakplaten gekregen in 2007, de eerste verdieping is goed geïsoleerd en heeft dubbele beglazing. De begane grond is eenvoudig met enkele beglazing. Een extra CV ketel uit 2007 aanwezig.

Vraagprijs € 399.000,00 K.K.
Type Vrijstaande woning
Locatie kaart van Pastoorszandweg 5 Geeuwenbrug

Informatie aanvragen over

Pastoorszandweg 5
7985 NR Geeuwenbrug

*
*
*
*
*
simple_captcha.jpg
Typ de in de afbeelding getoonde code over in bovenstaand veld
*) verplicht veld

Sylvia Zorge

Makelaar/taxateur

Mobiel: 06-23266636
E-mail: sylviazorge@huysmakelaars.nl
Zorge, Sylvia